Sunteţi pe site-ul de programare a căsătoriilor
Bine aţi venit !

 
 


Sunteţi pe site-ul de programare a căsătoriilor
Bine aţi venit !

 
 

Consiliul Local al Municipiului ORADEA
Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor

 
  
 23 
 Noi 
  Joi  
     
     
COMUNICAT

     Începând cu data de 12.05.2017 toate căsătoriile programate în zilele de sâmbătă pe anul în curs la Lotus Center, vor fi oficiate în două săli de ceremonii în cadrul complexului Trade Center. Vezi imagini din săli
(click aici)
     Mutarea s-a făcut datorită reorganizării complexului Lotus Center.
     Informaţii suplimentare se pot obţine la Compartimenul de Stare Civilă, în zilele lucrătoare între orele 8:30 – 15:30, la telefon 0259 – 408824 sau la adresa de e-mail stareacivilaoradea@yahoo.ro
     Primăria municipiului Oradea prin Compartimentul de Stare Civilă, Lotus Center şi Trade Center vă stă la dispoziţie prin personalul de specialitate şi vă asigură că evenimentul dumneavoastră se va desfăşura în cele mai bune condiţii. 
     Vă mulţumim pentru înţelegere Timpul Dumneavoastră este important pentru noi !


Economisiţi-l, folosind internetul !


        Câteva click-uri şi aveţi posibilitatea să programaţi, într-un mod elegant şi modern - direct de la dumneavoastră de acasă, căsătoria civilă - din punct de vedere a locaţiei, zilei şi orei în care doriţi să fie încheiată.

            Acest demers se înscrie în tendinţele firesti de modernizare ale administraţiei publice locale din România, cu scopul eficientizării relaţiei autoritate - cetăţean.

Aplicaţia se adresează locuitorilor Municipiului Oradea şi nu numai pentru încheierea căsătoriei civile între cetăţeni români.

 Declaraţia de căsătorie se face, respectiv actele necesare se depun, la Compartimentul de Stare Civilă (în clădirea Primăriei Municipiului Oradea, parter, camera 12).

 
  Log In © Copyright 2009 S.P.C.L.E.P. Oradea - Toate drepturile rezervate.